gyalogatkelo symbol 3

 

Probléma

Európában évente több, mint 5000 ember hal meg gyalogosátkelőkön történő gázolásos balesetek következtében. A súlyos vagy könnyű sérülésekkel járó eseteket hozzátéve, ez a szám százezres méreteket ölthet. Minden egyes ilyen tragikus esemény magában hordozza a veszteséget és a visszafordíthatatlanság szigorú törvényét. Utólag nem tehetünk semmit, ezért előre kell gondolkoznunk.

 

Misszió

A SafeCrossing küldetése a fenti gondolatmenetben gyökerezik. Mivel a legvédtelenebb közlekedési szereplő a gyalogos, küldetésünk megvalósításának első lépéseként a gyalogátkelők biztonságát növeljük egy innovatív egyedi ötlet felhasználásával. Legyen kevesebb gázolás a zebrákon, legyen kevesebb tragédia! Lássunk és legyünk láthatóak! Ez a missziónk!

 

 

SafeXOne

oszlop

Dinamikus megoldás

Dinamikus megoldás

Csak akkor működik, ha a gyalogos megközelíti a zebrát

Könnyű telepítés

Könnyű telepítés

Napelemes táplálásnak köszönhetően független a villamos hálózattól, és gyorsan telepíthető

Kettős védelem

Kettős védelem

A lézersík és a sárga villogó kettős védelmet nyújt

 

szolgaltatas symbol 3

 

Hol állunk?

 

A termék jelenleg az alapszolgáltatások bemutatására éles környezetben is képes, a sorozatgyártott verzióval azonos minőségű és kialakítású prototípus elkészítésének végső fázisában vagyunk. Ezekkel az eszközökkel már van lehetőségünk a potenciális partnereinknek bemutatót tartani, ezzel elindítva a tényleges együttműködéseket. A sikeres teszteket követően szeretnénk kihelyezni készülékeinket a Székesfehérvár önkormányzata által meghatározott átkelőkhöz, valamint szakmai előadásokon, kiállításokon promotálni a megoldásunkat.

Bár már a prototípus kialakításánál is figyeltünk erre, de következő lépésként optimalizálni és fejleszteni szeretnénk a berendezéseket gyárthatóság és karbantarthatóság tekintetében. Moduláris rendszerű kialakításra törekszünk, úgy hogy az újabb fejlesztések és opcionális szolgáltatások könnyen implementálhatóak legyenek, illetve ezáltal az esetleges meghibásodások is gyorsan elháríthatóvá válnak.

Első szériás termékeink hamarosan megérkeznek a zebrák mellé!

 

 

Támogatóink

Hiventures
Szechenyi 2020

 

Külön köszönettel tartozunk a bennünk bízó magánbefektetőinknek!

 

Csapatunk


Laci2 Hu
Balazs Hu
Mate Hu
© 2018 SafeCrossing Kft.. All Rights Reserved. Designed By SafeCrossing